dimecres, 12 de novembre del 2008

Crònica III
La Mata de Jonc a Valldoreix dins de les Jornades Europees de Patrimoni

El nostre tercer concert va tenir lloc el vespre del divendres 26 de setembre a l’església de Sant Cebrià de Valldoreix, un temple romànic petit però amb una acústica molt bona. La nostra actuació s’emmarcava dins de les Jornades Europees de Patrimoni i hem d’agrair a la Mariona Masferrer el seu afany i dedicació per haver-lo fet possible.

Després de les bones experiències de Lluçà i Esperasan encaràvem aquest concert amb una certa base d’experiència i, per tant, amb força seguretat. Vam poder comprovar que ja hem creat un públic fidel, o fins i tot addicte, perquè l’església es va omplir de gom a gom tot i la pluja insistent. En aquesta ocasió vam tenir el públic molt més a la vora que mai –cosa que impressiona- i a primera fila hi havia les autoritats, encapçalades per la presidenta-alcaldessa de Valldoreix, Montserrat Turu.

Tots vuit vam gaudir de valent en aquest concert, sobretot veient les cares de satisfacció de les persones que ens havien vingut a escoltar, que van aplaudir tan insistentment que ens van fer cantar dos bisos. Alguns dels que ens havien sentit a Lluçà ens van dir que des de llavors encara sonàvem millor! Acabat el concert la Mariona ens va convidar a casa seva, on vam compartir un sopar amb els seus familiars i amics i amb unes bones companyes cantaires, Les Majorales de la Nit. Entre tots vam acabar la vetllada cantant al més pur estil tradicional.

No hi ha cap comentari

Per tornar a l'inici clica aquí o a la mata de jonc que hi ha dalt a la dreta.